Recenzje perfum niszowych

Recenzje perfum niszowych #37: Neotantric Fragrances Inferno e ParadisoRecenzje perfum niszowych #37: Neotantric Fragrances Inferno e Paradiso

Recenzje perfum niszowych 06/04/14 00:22

Neotantric Fragrances to mało znany i słabo obgadany przez pasjonatów niszowy projekt, który, co zresztą wskazuje nazwa, skupiony został wokół tematu tantry, a dokładniej odnoszący się do współczesnej interpretacji tego słowa. Tematyka tantry miłosnej jest dość kontrowersyjna i w sumie dziwię się, że świat, w którym wszystko co szokuje sprzedaje się na pniu, nie nagłośnił dotąd tego projektu. Aczkolwiek osobiście również nie czuję się zsz... (więcej)

Recenzja perfum Neotantric Fragrances Inferno e Paradiso

Recenzje perfum niszowych #36: Amouage Memoir WomanRecenzje perfum niszowych #36: Amouage Memoir Woman

Recenzje perfum niszowych 05/23/14 00:34 (3 komentarze)

Obiecawszy recenzję Memoir Woman przy okazji prezentowania edycji dla mężczyzn , chcąc już zamknąć linię Memoir, postanowiłem przeprowadzić testy w/w zapachu już teraz, a więc na przełomie kwietnia i maja, chociaż pogoda nie sprzyjała noszeniu tak ciężkiego kalibru. Bo muszę zaznaczyć, że damski Memoir to książkowy przykład perfum orientalnych, wzorcowo pasujących do definicji, które zdają się wymykać ze schematu Amouage polegającego na, jak to oni ładnie ujmują... (więcej)

Recenzja perfum Amouage Memoir Woman

Recenzje perfum niszowych #35: Comme des Garcons 2

Recenzje perfum niszowych #35: Comme des Garcons 2Recenzje perfum niszowych 04/23/14 01:01 (Jeden komentarz)

Recenzja perfum Comme des Garcons 2

Recenzje perfum niszowych #34: Nobile 1942 Patchouli Nobile

Recenzje perfum niszowych #34: Nobile 1942 Patchouli NobileRecenzje perfum niszowych 04/09/14 01:42 (3 komentarze)

Recenzja perfum Nobile 1942 - Patchouli Nobile

Recenzje perfum niszowych #33: Agonist Black Amber

Recenzje perfum niszowych #33: Agonist Black AmberRecenzje perfum niszowych 03/30/14 03:31

Recenzja perfum Agonist Black Amber

Recenzje perfum niszowych #32: Amouage Memoir Man

Recenzje perfum niszowych #32: Amouage Memoir ManRecenzje perfum niszowych 03/19/14 01:50

Recenzja perfum Amouage Memoir Man

Recenzje perfum niszowych #31: Esteban Bois Velours

Recenzje perfum niszowych #31: Esteban Bois VeloursRecenzje perfum niszowych 03/10/14 01:31 (4 komentarze)

Recenzja perfum Esteban Bois Velours

Recenzje perfum niszowych #30: Parfumerie Generale PG02 Coze

Recenzje perfum niszowych #30: Parfumerie Generale PG02 CozeRecenzje perfum niszowych 03/04/14 02:36 (2 komentarze)

Recenzja perfum Parfumerie Generale PG02 Coze

Recenzje perfum niszowych #29: Humiecki & Graef Askew

Recenzje perfum niszowych #29: Humiecki & Graef AskewRecenzje perfum niszowych 02/25/14 02:33 (Jeden komentarz)

Recenzja perfum Humiecki & Graef Askew

Recenzje perfum niszowych #28: Frapin 1270

Recenzje perfum niszowych #28: Frapin 1270Recenzje perfum niszowych 02/18/14 04:34 (5 komentarze)

Recenzja perfum Frapin 1270

Recenzje perfum niszowych #27: Ginestet Botrytis

Recenzje perfum niszowych #27: Ginestet BotrytisRecenzje perfum niszowych 02/05/14 01:23 (4 komentarze)

Recenzja perfum Ginestet Botrytis

Recenzje perfum niszowych #26: Parfums de Marly Pegasus

Recenzje perfum niszowych #26: Parfums de Marly PegasusRecenzje perfum niszowych 01/24/14 00:37

Recenzja perfum Parfums de Marly Pegasus

Recenzje perfum niszowych #25: Bond No.9 Nuits de Noho

Recenzje perfum niszowych #25: Bond No.9 Nuits de NohoRecenzje perfum niszowych 01/16/14 01:37 (2 komentarze)

Recenzja perfum Bond No.9 Nuits de Noho

Recenzje perfum niszowych #24: Etro Anice

Recenzje perfum niszowych #24: Etro AniceRecenzje perfum niszowych 01/07/14 01:45 (Jeden komentarz)

Recenzja perfum Etro Anice

Recenzje perfum niszowych #23: Esteban Ambre EDTRecenzje perfum niszowych #23: Esteban Ambre EDT

12/22/13 03:41 (2 komentarze)

Recenzje perfum niszowych #14: Mancera Roses VanilleRecenzje perfum niszowych #14: Mancera Roses Vanille

10/29/13 02:54 (Jeden komentarz)

Łzy mężczyzny - Skarb Humiecki & GraefŁzy mężczyzny - Skarb Humiecki & Graef

07/03/12 04:05 (Jeden komentarz)

Advertisement

Nowe Perfumy

Mia Me MineHalloween
Mia Me Mine

Gisada UomoGisada
Gisada Uomo

Gisada DonnaGisada
Gisada Donna

KastellorizoMaison de Parfum Berry
Kastellorizo

AdoualaMaison de Parfum Berry
Adouala

Ambre 35Maison de Parfum Berry
Ambre 35

Coeur NoirMaison de Parfum Berry
Coeur Noir

Violette RebelleMaison de Parfum Berry
Violette Rebelle

PortraitMaison de Parfum Berry
Portrait

CathédraleMaison de Parfum Berry
Cathédrale

Éblouissants RefletsMaison de Parfum Berry
Éblouissants Reflets

MystiqueMaison de Parfum Berry
Mystique

LibératriceMaison de Parfum Berry
Libératrice

ConquéranteMaison de Parfum Berry
Conquérante

PuretéMaison de Parfum Berry
Pureté

EnfanceMaison de Parfum Berry
Enfance

WasanbonJ-Scent
Wasanbon

Roasted Green TeaJ-Scent
Roasted Green Tea

AgarwoodJ-Scent
Agarwood

Seven IslandsBombay Perfumery
Seven Islands

SulawesiBombay Perfumery
Sulawesi

MoireBombay Perfumery
Moire

Les CayesBombay Perfumery
Les Cayes

Madurai TalkiesBombay Perfumery
Madurai Talkies

Chai MuskBombay Perfumery
Chai Musk

1020Bombay Perfumery
1020

CalicutBombay Perfumery
Calicut

Angel Eau Sucree 2017Mugler
Angel Eau Sucree 2017

Io Non Ho Mani Che Mi Accarezzino il VoltoUnum
Io Non Ho Mani Che Mi Accarezzino il Volto

GabrielleChanel
Gabrielle

Popularne marki i zapachy: